📱0899 611 108

Поръчай тук.

  • Начало
  • Условия на доставка и връщане на стока

Условия на доставка и връщане на стока

Време за доставка: за продукти с марката FIGL времето за доставка е между 7 и 10 дни. За всички останали продукти - времето за доставка е от 2 до 7 работни дни. За всяка поръчка ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим за точното време на доставка.

Цена на доставката:

  • 3,60 лв. до офис на "Еконт"
  • 5,67 лв. до посочен от Вас адрес чрез куриерска фирма "Еконт"

За поръчки над стойност 69,99 лв. доставката e безплатна.Получената поръчка не отговаря на очакванията Ви?

Без никакво притеснение, съгласно Закона за защита на потребителя, можете да ни я изпратите обратно в 14 дневен срок от закупуването ѝ, а ние ще Ви върнем сумата, която сте заплатили за продукта/продуктите в 5 дневен срок след получване на върнатата стока.

Молим Ви, имайте предвид, че е задължително върнатата стока да е в добър търговски вид: да е с етикет, да не е носена, изцапана или повредена.

Транспортните разходи по връщането на стоката са за сметка на клиента.Важно е да знаете, че нашата крайната цел ВИНАГИ е удовлетворението на КЛИЕНТА! Ако имате каквито и да е въпроси или притеснения относно доставката и плащането, моля пишете ни на info@classywoman.bg или се свържете с нас на тел. 0899 611 108.

Можете подробно да се запознаете с правата си в случай на отказ от поръчката в секцията Общи условия, както и на сайта на КЗП https://www.kzp.bg/zakoni-i-reglamenti .Приятно пазаруване с ClassyWoman,

Цветина Тодорова

Управител на classywoman.bg

 

Сравнение на продукти