📱0899 611 108

Поръчай тук.

За нас

Скъпи дами,

В нашия онлайн магазин ClassyWoman ще намерите елегантни рокли, секси бельо, красиви аксесоари... Разгледайте дамските блузи, ризи, поли и панталони, които предлагаме и намерете това, което отговаря на Вашия личен стил.

Стилът, върху който ние акцентираме, е съобразен с тенденциите в европейската мода. Освен това се стараем се представяме богат асортимент от дрехи и бельо, произведени в България, защото знаем, че родните производители предоставят високо качество на продукцията си и заслужават вниманието на българските клиенти.

Стараем се да предоставяме пълна информация за произхода, състава и размера на дрехите, за да сте наясно какво купувате.

Държим на коректността и добрата репутация на името си. ГЛАВНАТА ни цел е удовлетворението на клиентите. Затова Ви молим да не се колебаете да се свържете с нас при възникнали въпроси.

Добре сте дошли да разгледате, полюбитствате и да намерите нещо, което откликва на Вашата индивидуалност. Ние с радост ще Ви консултираме и обслужим.

И накрая, нека не забравяме, че класата е преди всичко излъчване, което идва от сърцето и духа, а не толкова от дрехите... :)

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

Цветина Тодорова,

Управител на ClassyWoman

 

 

 

 

Сравнение на продукти